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Workshop Portuguese Style Vegan Food, em parceria com o Instituto Macrobiótico de Portugal

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Agenda
Workshop Portuguese Style Vegan Food, em parceria com o Instituto Macrobiótico de Portugal
Imagem do evento
Workshop Portuguese Style Vegan Food, em parceria com o Instituto Macrobiótico de Portugal

Data

Data
Hora / Duração do Evento

10h00 às 13h00

Preço

Preço

45€ (workshop, receitas, certificado de participação e degustação dos pratos confecionados)
20% discount for British residents in Cascais
Informações/Inscrições: info@cascaisfoodlab.pt

Local

Local

Cascais Food Lab, Mercado da Vila

Descrição do Evento

Portuguese food has as much tradition as it does flavor! 

How about learning the most popular Portuguese recipes, but in a vegan, healthy and delicious version? 

This workshop is for everyone, but especially for those who were not born in Portugal and would like to travel through Portuguese roots, in a plant-based way. Pasteis, feijoada, lagareiro, bulhão pato, pataniscas, cream "milk" and rice pudding, will be the snacks prepared and tasted, but, all made without sugar or animal products, despite having the characteristic  Portuguese flavor. Who’s up for the challenge?

About the trainer: I studied at IMP (Macrobiotic Institute of Portugal) and adopted this transformative way of life that is Macrobiotics, where I went from a job where I was 13 years working as a technic trainer in the insurance area, to dedicate my life exclusively to the study and teaching of this practice of which I identify myself so much.

Also studied in Joshua Rosenthal´s Institute of Nutrition IIN (NYC), former student of Michio Kushi and now I am an Integrative Nutrition Health coach, that combines and complement very well the work I already do with macrobiotics, especially in consultations.

By myself, I create and facilitate workshops, courses, self-transformation programs, food counseling consultations and retreats: www.soniajordao.com

I am a teacher at the IMP of the Annual and Intensive Macrobiotics Cooking Courses, in Workshops / Short Thematic Courses and also as a chef, where I cook meals regularly at the restaurant of the institute.

Usually, I am a teacher in Nós Escola, another beautiful project, that focuses on Wellness, Health and sustainability, where I teach Macrobiotic philosophy and cooking classes.

Outside of Portugal, I have been an invited teacher by CIMO (International Macrobiotique Center Ohsawa) in Paris (France), to facilitate Workshops, as well as to cook at the macrobiotic restaurant Natural'mente in Berlin. I was also a professor of macrobiotic and vegan cooking courses and workshops at AQDV (Alimentos que dan vida) a vegan school in Alicante (Spain).

In addition to these experiences, the practice of Meditation and Yoga have been fundamental tools in my journey of self-knowledge, and I feel the motivation to continue to share these tools and my life experience, inspiring others in their own transformation.

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A comida portuguesa tem tanta tradição quanto sabor!
Que tal aprender as receitas mais populares, mas numa versão vegan, saudável e deliciosa?

Este workshop é para todos, mas especialmente para quem não nasceu em Portugal e gostaria de viajar por estas raízes de uma forma plant based. Pasteis, feijoada, lagareiro, bulhão pato, pataniscas, "leite" de creme e arroz-doce, são as iguarias que vão ser preparadas e degustadas, mas, atenção, tudo confecionado sem açúcar ou produtos animais, apesar de com o característico sabor muito português. 

Aceitam o desafio?

Sobre a formadora: Sónia Jordão é coach de Nutrição Integrativa formada pelo Integrative Nutrition Institute, IIN de Joshua Rosenthal (NYC), professora e chef no IMP. 

Fora do país, é professora convidada pelo CIMO (International Centre Macrobiotique Ohsawa) em Paris, além de frequentemente dinamizar workshops ou colaborar como Chef no restaurante macrobiótico Natural’mente em Berlin. Foi também professora de alimentação macrobiótica e vegan na escola AQDV (Alimentos que dan vida) em Alicante, Espanha.

Apaixonada por nutrição desde cedo, foi no IMP (Instituto Macrobiótico de Portugal) que a sua autotransformação começou, já que foi lá que se apaixonou e adotou a forma de vida transformadora que é a Macrobiótica, passando de técnica e formadora na área seguradora a dedicar-se em exclusivo ao estudo e ensino desta prática.