Data
10h00 às 14h00
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10am - 2pm
Preço
40€ - Valor por pessoa (inclui aula, produtos confecionados, dossier com informação e certificado de participação)
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40 € (includes workshop, cooked products, dossier with activity information and certificate of participation)
Inscrições e informações |
Registration and information:
Local
Cascais Food Lab,
Mercado da Vila, Cascais
Sobre o workshop:
Nesta oficina gastronómica irá aprender a cozinhar sobremesas com maior benefício nutricional, reduzindo a quantidade de açúcar.
Falaremos sobre o que é o açúcar, como é prejudicial e como pode e deve ser substituído. Irá aprender ainda a utilizar os substitutos de açúcar sem comprometer o resultado das suas receitas.
Menu do workshop: Panquecas de sésamo e banana (vegan), tarta de maçã-pera, tarte de framboesa fria, trufas de gengibre e laranja.
Sobre a Chef:
Julia Seraia é uma entusiasta pasteleira da Ucrânia. Ela iniciou-se enquanto empreendedora a fazer bolos e sobremesas, e criando a sua própria marca - Serayapechet. Enquanto fazia encomendas, Julia aprendeu e aperfeiçoou técnicas de confeção e, também a arte de decoração.
A sua formação em engenharia combinada com paixão de criar, levou-a à vitória na Competição Chef de All-Ucraniano.
Trabalhar num Hotel de 5 estrelas ensinou Julia a ir de encontro às exigências dos clientes, mesmo usando as técnicas modernas, como a gastronomia molecular.
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About the workshop:
This will be a gastronomic workshop dedicated to no sugar sweets, where you will learn how to cook desserts with greater nutritional benefit, reducing the amount of sugar.
We will talk about sugar, how harmful it is and the ways it can be replaced. You will also learn to use sugar substitutes without compromising the result of your recipes.
Workshop Menu: Sesame Banana pancakes (vegan), Apple and pear pie, Raw raspberry cake, Ginger orange truffles.
About the Chef:
Julia Seraia is an enthusiastic self-made pastry cook from Ukraine. She began modestly making cakes and desserts as self-enterpreneur which grown into an own brand - Serayapechet. While making orders Julia learned and perfected ways of not only baking desserts but the art of decoration.
Engineering mindset combined with passion to create led her to victory at All-Ukrainian Chef competition being the late replacement as pastry chef.
Working at 5* seview hotel taught Julia how to appeal to customer demands with modern techniques, such as molecular gastronome and more.