Passar para o conteúdo principal

Workshop - Doces de Natal internacionais by Julia Seraia | International Christmas Sweets

Tipo de conteúdo
Agenda
Workshop - Doces de Natal internacionais by Julia Seraia | International Christmas Sweets
Imagem do evento
Workshop - Doces de Natal internacionais by Julia Seraia | International Christmas Sweets

Data

Data
Hora / Duração do Evento

10h00-14h00
---
Schedule: 10 am–2 pm

Preço

Preço

35€ (inclui workshop, dossier com informação sobre a atividade e certificado de participação)
Inscrições para: info@cascaisfoodlab.pt
Lecionado em inglês
---
35 € (includes workshop, dossier with activity information and certificate of participation)
Registration for: info@cascaisfoodlab.pt

Local

Local

Cascais Food Lab
Mercado da Vila, Cascais

Descrição do Evento

Esta será uma oficina gastronómica dedicada às sobremesas de Natal que compõem as mesas de várias famílias, na quadra natalícia, pelo mundo fora! Desde as famosas bolachas de gengibre, até ao Christmas Pudding, venha aprender a confecionar deliciosas receitas que irão sem dúvida brilhar neste Natal junto daqueles que mais ama.
 
Sobre a Chef:
Julia Seraia- é uma entusiasta pasteleira da Ucrânia. Ela iniciou-se enquanto empreendedora a fazer bolos e sobremesas, e criando a sua própria marca - Serayapechet. Enquanto fazia encomendas, Julia aprendeu e aperfeiçoou técnicas de confeção e, também a arte de decoração. 
A sua formação em engenharia combinada com paixão de criar, levou-a à vitória na Competição Chef de All-Ucraniano.  
Trabalhar num Hotel de 5 estrelas ensinou Julia a ir de encontro às exigências dos clientes, mesmo usando as técnicas modernas,  como a gastronomia molecular.

---

This will be a gastronomic workshop dedicated to christmas desserts that shine in the tables of various families, in the Christmas season, all over the world!
From the famous Gingerbread Cookies, to Christmas Pudding, come learn how to make delicious recipes that will undoubtedly make the difference this Christmas with those you love the most.
 
About the Chef:
Julia Seraia - is an enthusiastic self-made pastry cook from Ukraine. She began modestly making cakes and desserts as self-enterpreneur which grown into an own brand - Serayapechet. While making orders Julia learned and perfected ways of not only baking desserts but the art of decoration.
Engineering mindset combined with passion to create led her to victory at All-Ukrainian Chef competition being the late replacement as pastry chef. 
Working at 5* seview hotel taught Julia how to appeal to customer demands with modern techniques, such as molecular gastronomy and more.